Verwacht in 2022: expositie Licht En Donker: Glaskunst op LED-licht, Noordkade, Veghel

EXPOSITIE:
Licht En Donker: LED - Glaskunst op LED-licht in de Wiebenga silo’s van de Noordkade, Veghel

Wegens de coronamaatregelen is de tentoonstelling die plaats zou vinden in januari/februari opgeschoven. De nieuwe datum is nog niet bekend. Houd de website in de gaten!


Deelnemende kunstenaars:
Anja van Aalen, Astrid Ballijns, Liesbeth Boon, Evelien de Bruijn, Titia Felderhof, Dagmara Gielen-Bernacka, Sibylle Gielen, Wim Gielen, Erwin Kuunders, Mieke Manders, Monique Vaes, Susanne Vreeburg

De Noordkade

De Noordkade, ooit een fabriek waar veekoeken werden gemaakt, is tegenwoordig een echte hotspot voor kunst en cultuur, eten en ontspanning. In de zes silo’s van deze voormalige veevoerfabriek in Veghel (Noord-Brabant) exposeren de Master-glass-kunstenaars glaskunst op LED-licht, die speciaal voor deze tentoonstelling is gemaakt. De letterlijk in het donker schitterende werken komen in de hoge betonnen schachten prachtig tot hun recht!

Impressie tentoonstelling

Activiteiten bij de tentoonstelling

Brandschilderdemonstratie tijdens de Kunstnacht
Op 28 januari is het kunstnacht in Veghel en worden er de hele avond en nacht activiteiten georganiseerd (dit natuurlijk onder voorbehoud in verband met de coronamaatregelen). Deelnemers aan de expositie zullen deze avond brandschilderdemonstraties geven. Locatie: vlak voor de Fabriekswinkel.

Lezing
Evelien de Bruijn houdt bij de expositie ook een lezing over hedendaagse glaskunst in de hedendaagse architectonische context (nieuwbouw of verbouw/renovatie). Dat zal ook rond 28 januari plaatsvinden. Houd de agenda in de gaten!

Terug naar Agenda

Auteur:

Liesbeth Boon

Liesbeth Boon