Wilma Wulms

Wilma Wulms
[javascript protected email address]
Wilma Wulms

Al jaren ben ik gefascineerd door het spel van licht in glas en ruimtes . In kleine stapjes heb ik me het werken met glas in lood eigen gemaakt. Vervolgens heb ik 10 jaar lang gewerkt bij een viertal glasateliers en daar ben ik ambachtelijk vaardig geworden. Omdat ik me graag wilde verbreden en verdiepen, zoals ontwerpen leren en ook andere glastechnieken beheersen, ben ik in 2003 de postacademiale opleiding Master-Glass monumentale kunst in Tilburg gaan volgen en in 2008 ben ik cum laude afgestudeerd.

Van februari 2011 tot augustus 2012 was ik praktijkdocent bij de opleiding Glazenier niveau 4, op de vakschool Schoonhoven. In het cursusjaar 2011/2012 ben ik enkele maanden werkzaam geweest als vervanger van de docent glas bij het Centrum voor de Kunsten Roermond. Ik heb cursussen mozaïek en glas in lood gegeven bij glaswerkcentrum 'Glaspact' te Tilburg.

Ik was gastdocent Beroepspraktijkvorming bij het SintLucas te Boxtel gedurende het schooljaar 2015/2016. Sinds juni 2018 ben ik parttime werkzaam als glazenier bij Glasbewerkingsbedrijf Brabant te Tilburg

Mijn drijfveren zijn:

Ruimtes sfeerverhogend maken
Mensen een thuisgevoel geven
Gebouwen verrijken

Mijn kwaliteiten

Groot inlevingsvermogen
Directe communicatie
Overtuigend

Wilma Wulms